Ajankohtaista

ALE JATKUU, UUTTA SAAPUU!

Lue lisää

Rentouttavaa juhannusta!

Lue lisää

Samsoe&Samsoe

Samsoe&Samsoe on nyt yksi trendikkäimmistä merkeistä Euroopassa.  Nyt paljon uutuuksia sekä naisten että miesten osastoilla, tervetuloa! 

Lue lisää

Hauskaa vappua!

Lue lisää

Upeita uutuuksia joka osastolla!

Lue lisää

Kevät!

Lue lisää

Pääsiäisen aukioloajat

Lue lisää

Muuttumisleikkejä!

Viime viikolla muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin illassa Vimassa nähtiin mahtavia muuttumisia! Muuttumisleikin toteuttivat Cms Beauty Centerin valitsemille upeille asiakkaille kauneushoitola BeautySpot meikit, PlaceDiva kampaukset, asut ja stailaus Vima, aurinkolasit ja kehykset Optiikka Suomela.

Lue lisää

Kevät!

Kevät!   Nyt myymälä pullollaan keväisiä uutuuksia naisille ja miehille!      

Lue lisää

Kevättakin aika

Lue lisää

Ihana uutuus takkiosastolla; Believe by tuula rossi

BELIEVE by tuula rossi- mallistoa nyt meillä! Kotimaisten takkien täydellinen istuvuus on luotu naiselle, joka haluaa nayttää modernilta, naiselliselta sekä muodikkaalta. Monikäyttöisyys on plussaa, pue päällystakiksi, tai kylmemmällä säällä vaikka villakangastakin alle! 

Lue lisää

Trendiaamu 22.2.

TERVETULOA TRENDIAAMUUN! Keskiviikkona 22.2 järjestämme yhdessä Beauty Spotin, Optiikka Suomelan ja Robert´s Coffeen kanssa herkullisen aamupalan, jota nauttiessasi saat kuulla kevään trendeistä! Vima esittelee kevään vaatemuotia, Optiikka Suomela kevään aurinkolasimuotia ja Beauty Spot kertoo kevään trendimeikeistä sinun nauttiessasi herkullista Robert´sin aamupalaa! Aamupalan hinta 5 e, sis. kahvin, croissantin ja tuoremehun sekä yllätysmaistiaisia. Aamupalan jälkeen mahdollisuus shoppailuun, tarjoamme osallistuneille 15% ostoedun Vimaan, Beauty Spotiin ja Optiikka Suomelaan. Mukaan mahtuu max. 50 hlöä, Sitovat ilmoittautumiset ma 20.2 mennessä info@vima.fi

Lue lisää

Vima jatkaa nykyisissä tiloissa!

Lue lisää

ALE alkoi!

Ale alkoi Vimassa! Tervetuloa tekemään löytöjä! 

Lue lisää

Ihanaa Joulua!

Ihanaa ja rauhallista Joulun aikaa!  Palvelemme pe 23.12 10 -20 la 24.12 suljettu su 25.12 suljettu, ma 26.12 alkaa ALE, ja palvelemme klo 12-17.

Lue lisää

Joulun ylellisimmät lahjat

Lue lisää

BLACK FRIDAY!

BLACK FRIDAY- tarjoustärppejä, ja myymälässä lisää! Palvelemme tänään klo 10-21 asti! Tarjoukset voimassa pe-su tai niin kauan kun tavaraa riittää!

Lue lisää

Joulurahaa!

Kanta-asiakas, tule ja nouda joulurahasi!  Liittymällä kanta-asiakkaaksi saat edut heti käyttöösi!

Lue lisää

Juhlan aika!

Juhlan aika!  Nyt myymälässä upeita juhla-asuja eri merkeiltä!  Tervetuloa!

Lue lisää

Historian havinaa

Oululainen Vima on perustettu jo vuonna 1953, joten arkistostamme löytyy muotikuvia eri vuosikymmeniltä! Jaamme nyt muotikuvia -70- ja 80-luvuilta, malleina aikakauden urheilijoita sekä kaunottaria ja missejä upeissa muotivaatteissa!

Lue lisää